무 꿀차
재료
무 1/4개, 꿀 1병, 생강 1쪽, 계피 4쪽
만드는 법
1. 무 생강은 껍질을 벗기지 말고 깨끗이 씻어 물기를 없애고 얇게 납작썬다
2. 병은 끓는 물에 잘 소독하고 행주로 닦지 말고 그대로 물기를 말린다
3. 썰어놓은 무, 생강을 켜켜로 담아 꿀을 부어준다
4. 3~4일 상온에서 숙성 후 냉장고에 두고 뜨거운물에 타서 마신다
방송한 요리 무 꿀차 레시피를 참고하세요..
#####################################
No honey
material
1/4 pieces, 1 bottle of honey, 1 piece of ginger, 4 pieces of cinnamon
how to make
1. Do not peel bare ginger, wash it thoroughly, remove the water and slice it thinly
2. Disinfect bottles in boiling water and dry them without washing them.
3. Turn on the sliced radish, ginger and pour the honey into the bowl.
4. After aging at room temperature for 3 ~ 4 days in the refrigerator, drink in hot water
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.