아몬드 멸치볶음
재료
멸치 100g, 식용유 200ml, 맛술 1큰술, 설탕 1큰술, 물엿 2큰술, 아몬드, 크랜베리
만드는 법
1. 멸치 100g을 체에 넣고 잔가루를 털어준다
2. 식용유 200ml를 프라이팬에 넣고 중간 불에 달궈준다
(* 멸치를 넣었을 때 바로 떠오르면 튀기기 적당한 온도)
3. 하얀 멸치가 노릇노릇해질 때까지 튀겨준다
4. 멸치를 체에 걸러 기름을 빼준다
6. 새로운 팬에 맛술 1큰술과 설탕 1큰술을 널고 중간불로 설탕을 녹여준다
7. 튀긴 멸치를 넣고 물기가 없어질 때까지 멸치를 볶은 후 불을 끄고 식힌다
8. 멸치가 식으면 물엿 2큰술을 넣고 버무려준다
9. 견과류를 넣는다
방송한 요리 아몬드 멸치볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Fried anchovy with almonds
material
Anchovy 100g, cooking oil 200ml, 1 tablespoon of sugar, 1 tablespoon sugar, 2 tablespoons of syrup, almonds, cranberries
how to make
1. Put 100 g of anchovies in a sieve and shake off the ground powder
2. Put 200ml of cooking oil in a frying pan and add to medium heat.
(* When you put anchovies, the temperature is right to fry if it floats immediately)
3. Fry the white anchovy until it is browned
4. Drain oil to filter out anchovies
6. Spread 1 tablespoon sugar and 1 tablespoon sugar on a new pan and melt the sugar into medium fire
7. Add the fried anchovies, roast the anchovies until they are dry, then turn off the heat and cool
8. If the anchovies cool, add 2 tablespoons of syrup
9. Put the nuts.
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