닭튀김 파소스
[재료]
닭다리살 5장, 다진마늘 2T, 양상추 1/2개, 라디치오 1/4개, 녹말가루 1C, 파(흰부분) 다짐 1대 분량, 소금, 후추, 식용유 적당량씩
[파소스] 만능간장 1/4C, 식초 3T, 설탕 3T, 생강즙 1T
[과정]
1. 볼에 맛간장, 생강즙, 식초, 맛술을 넣는다
2. 매실청, 파 흰 부분 다짐을 넣고 섞는다
3. 닭다리살은 손질 후 소금, 후추, 다진 마늘로 밑간한다
4. 밑간한 닭다리살 양면에 녹말가루를 묻힌다
5. 170도의 기름에 닭다리살을 튀겨 자른다
6. 양상추 위에 튀긴 닭을 올리고 파소스를 뿌린다
방송한 요리 닭튀김 파소스 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Fried chicken sauce
[material]
5 pieces of chickens, 2T of chopped garlic, 1/2 of lettuce, 1/4 of radish, 1C of starch powder, 1 part of compaction (white part), salt, pepper, edible oil.
[Parsos] universal soy sauce 1 / 4C, vinegar 3T, sugar 3T, ginger juice 1T
[process]
1. Put flavored soy sauce, ginger juice, vinegar, and sake in the bowl
2. Mix the plum and green onions of white plum and mix.
3. After finishing chicken skin, trim it with salt, pepper and chopped garlic.
4. Put the starch powder on both sides of the chicken liver.
5. Split chicken fat into 170 degrees of oil.
6. Place fried chicken on lettuce and sprinkle parsley sauce
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