우엉 쇠고기감자조림
[재료]
우엉 250g, 불고기감 쇠고기 150g, 감자 200g, 다시마 육수 2C, 식용유 적당량
A: 만능간장 1/2C, 청주 1/4C, 맛술 3T
[과정]
1. 냄비에 식용유를 두르고 삶은 감자, 쇠고기를 넣는다
2. 쇠고기를 볶는다
2. 껍질을 벗겨 식초 물에 담가뒀던 우엉을 넣고 볶는다
3. 큼직하게 썬 양파와 대파를 넣는다
4. 다시마 육수를 적당량 넣고, 후주, 소금을 넣어 간을 한다
6. 마지막에 참기름을 살짝 두른다
방송한 요리 우엉 쇠고기감자조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Burdock beef boiled in potatoes
[material]
Burdock 250g, beef roasted beef 150g, potato 200g, kelp soup 2C, edible oil suitable amount
A: universal soy sauce 1 / 2C, Cheongju 1 / 4C, tasting 3T
[process]
1. Put potatoes and beef boiled in cooking oil in pot.
2. Fry the beef
2. Remove the husks and put the burdock that we soaked in the vinegar water and fry
3. Put a big onion and a big onion.
4.Add an appropriate amount of kelp soup, add salt, and add salt.
6. Tighten the sesame oil at the end.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.