말린 통가지 볶음
재료건가지 3개, 마늘종 한줌, 들기름 2큰술
양념:간장 2큰술, 참치액 1/2큰술, 생강즙 1/2큰술, 설탕 1/2큰술, 청주 1/2큰술, 다진파 1큰술, 다진 마늘 1/2큰술, 후춧가루 약간, 참기름 1/2큰술, 통깨 1작은술
만드는 법
1. 가지(통으로 된 것)는 6등분해서 말린 것을 물에 불려 들기름에 지져낸다.
2. 마늘종은 4cm길이로 잘라 끓는 물에 소금을 넣고 데친다.
3. 분량의 양념을 섞어 놓는다.
4. 달군 팬에 들기름을 두르고 마늘종을 볶다가 지져 놓은 가지를 넣어 볶는다.
5. (4)에 섞어 놓은 양념을 넣어 간을 맞추고 통깨, 참기름을 넣고 마무리 한다.
방송한 요리 말린 통가지 볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stir fried eggplant
3 pieces of garlic, a handful of garlic, 2 tablespoons of persimmon
Seasoning: 2 tablespoons soy sauce, 1/2 tsp tuna juice, 1/2 tablespoon ginger juice, 1/2 tablespoon sugar, 1/2 tablespoon sake, 1 tablespoon chopped parsley, 1/2 tablespoon chopped garlic, 1 tablespoon of sesame seeds
how to make
1. Branches (squares) are divided into six equal parts, and the dried ones are called into the water.
2. Cut the garlic to a length of 4 cm and add salt to the boiling water.
3. Mix the amount of spices.
4. Fill the garlic with oil and add garlic and stir-fry.
5. Put the sauce mixed in (4), put sesame seeds and sesame oil in the liver and finish.
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