냉토마토 스파게티
[재료] 엔젤헤어 파스타 200g, 완숙토마토 4개
A: 청오이 1개, 샐러리 1/2개, 모짜렐라 치즈 150g
B: 올리브오일 5T, 마늘 툭툭 다진 것 1알, 소금 1t, 후추 약간, 굵은 후추 약간
1. 토마토는 꼭지를 떼어내고 끓는 물에 소금을 살짝 넣고 데쳐내어 찬물에 담궈 껍질을 벗긴다.
2. 오이와 샐러리는 1cm 각으로 썰고 토마토와 모짜렐라는 1.5cm 각으로 썬다.
3. 2의 재료들을 냉장고에 넣어 차게 준비해둔다.
4. 냄비에 물을 넉넉히 붓고 끓으면 소금을 넣고 파스타를 넣어 6~7분간 삶는다. 물기를 없애도록 채에 받친 후 얼음을 넣어 둔다.
5. 바질은 툭툭 다진다.
6. 볼에 토마토를 제외한 3의 재료와 B를 넣어 섞는다.
7. 먹기 직전에 토마토와 4의 삶은 파스타, 바질을 넣어 버무려낸다.
방송한 요리 냉토마토스파게티 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Cold tomato spaghetti
[Ingredients] Angel hair pasta 200g, ripe tomato 4 pieces
A: 1 blue cucumber, 1/2 celery, 150 g mozzarella cheese
B: Olive oil 5T, garlic clove 1 egg, salt 1t, pepper a little, thick pepper a little
1. Remove the nipple from the tomatoes, put salt into the boiling water, dip it in the cold water and peel it.
2. Cut cucumbers and celery into 1cm square, and cut tomatoes and mozzarella into 1.5cm squares.
3. Keep the ingredients in the refrigerator ready to cool.
4. Pour plenty of water into the pot, boil it, add salt and put the pasta and boil for 6 ~ 7 minutes. Place ice in the bowl to remove water.
5. Basil is toughened.
6. Put 3 ingredients and B in a bowl and mix tomatoes.
7. Just before eating, tomatoes and 4 boiled pasta and basil are put together.
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