아마란스 새우 로제파스타
재료 : 아마란스(치킨 스톡이나 물에 20분 삶아 놓은 것) 2Ts, 마늘편 2개 분량, 다진양파 1Ts, 이태리 페페로치노 2개, 모시조개 7개 또는 조개스톡1컵, 엑스트라버진 올리브유 2Ts, 두절새우 3~5마리, 바질1장, 이태리파슬리 1pinch, 소금/후추, 화이트와인 1Ts, 소금물에 삶아놓은 스파게티니면 130g, 토마토소스1컵, 생크림 50ml,
1. 아마란스는 물이나 스톡(닭육수)에 약 20분 끓여 익혀 놓는다.
2. 팬에 올리브오일, 마늘 페페로치노(이태리 고추)를 넣고 약불에서 볶아준다.
3. 새우와 조개스톡(또는 모시조개)을 넣고 끓이다 새우가 붉게 익으면 화이트와인을 넣어준다.
4. 조개육수가 자작하게 쫄면 토마토소스를 넣고 삶아놓은 스파게티나면도 넣어준다.
5. 생크림을 넣고 살짝 끓여 불에서 내리기 전 삶아놓은 아마란스와 바질 이태리파슬리를 넣으면 완성
방송한 요리 아마란스 새우 로제파스타 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Amaranth shrimp rosé pasta
Ingredients: Amaranth (boiled in chicken stock or water for 20 minutes) 2Ts, 2 pieces of garlic, 1Ts of chopped onion, 2 pieces of Italian pepperchino, 7 pieces of flaxseed, 1 cup of clams, extra virgin olive oil 2Ts, 3 tablespoons of shrimp, 1 basil, 1pinch of Italian parsley, salt / pepper, 1Ts of white wine, 130g of spaghetti noodles cooked in brine, 1 cup of tomato sauce, 50ml of fresh cream,
1. Boil amaranth in water or stock (chicken broth) for about 20 minutes.
2. Put olive oil and garlic pepperchino (Italian pepper) in the pan and fry them in the fire.
3. Put shrimp and shellfish (or flaxseed) into boil. When the shrimp is ripe, give it white wine.
4. If shellfish broth is made by itself, add tomato sauce and boiled spaghetti.
5. Add fresh cream and boil it slightly before boiling. If you put boiled amaranth and basil Italian parsley
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.