녹두죽
재료 : 불린 녹두1컵 생수3컵 무염버터2큰술 양파1/4개 당근1/4개 월계수잎2장, 소금 약간
1. 충분하게 불린 녹두는 껍질을 깨끗하게 씻어 물기를 뺀다.
2. 1의 녹두를 반은 믹서에 생수 1컵을 붓고 곱게 갈고 반은 그대로 둔다.
3. 양파와 당근은 곱게 다진다.
4. 냄비에 무염버터를 녹이고 불린 녹두와 양파 당근을 넣어 나른하게 볶는다.
5. 4에 믹서에 간 녹두와 나머지 생수를 붓고 월계수 잎을 넣어 저어가면서 끓인다.
6. 걸쭉하게 불린 녹두가 익혀져 뭉그러질 정도가 되면 소금으로 간을 해서 그릇에 담아낸다.
방송한 요리 녹두죽 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Green yeast
Ingredients: Called mung bean 1 cup Bottled water 3 cups Unsalted butter 2 tablespoon Onion 1/4 Carrot 1/4 Laurel leaf 2, Salt slightly
1. Rinse the skin thoroughly called mung beans and drain.
2. Pour 1 cup of mineral water into a half of the green beans in the mixer, grind it finely and leave half as it is.
3. Onions and carrots are tender.
4. Dissolve butterless butter in the pan, add mung bean and onion carrot and stir fry well.
5. In 4, pour mung bean and other remaining water into the mixer, add the laurel leaves and boil while stirring.
6. When the mung bean called "Mung" is cooked, it is made with salt and put in a bowl.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.