유자된장 돼지고기 볶음
재료: 돼지고기 목살or목등심500g 채소 (깻잎, 영양부추, 양파,치커리, 베이비 채소)
양념 : 유자청3큰술, 된장3큰술, 양파즙4큰술, 설탕1큰술, 통깨1큰술, 다진마늘1큰술,
생강술2큰술, 맛술2큰술, 참기름1큰술, 후추 약간
1 깻잎과 양파는 얇게 채썰고 영양부추는 4cm길이로 잘라 찬물에 담가 놓는다.
2 돼지고기 목살을 양념장에 버무려 양념에 1시간정도 재워둔다. (하룻밤ok)
3 달궈진 팬에 재워둔 고기를 올리고 2분정도 굽고 뒤집어서 3분정도 굽는다.
4 깻잎, 양파, 부추를 먹기 좋게 썰어 배이비채소와 함께 물에 넣었다가 먹기 직전 체에 건져 물기를 제거한다.
5 접시에 채소와 고기를 담아낸다.
방송한 요리 유자된장 돼지고기 볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Fried yuzu miso with pork
Ingredients: pork cutlet or neck fillet 500g vegetables (sesame leaf, nutritive leek, onion, chicory, baby vegetables)
Seasoning: 3 tablespoons of citron, 3 tablespoons of miso, 4 tablespoons of onion juice, 1 tablespoon of sugar, 1 tablespoon of sesame, 1 tablespoon of chopped garlic,
2 tablespoons of ginger liquor, 2 tablespoons of syrup, 1 tablespoon sesame oil, pepper
1 Slice sesame leaf and onion into thin slices, cut into 4cm length and dip in cold water.
2 Put the pork cutlet on the sauce and put it in sauce for about 1 hour. (One night ok)
3 Raise the meat that has been boiled in the pan, bake for 2 minutes and bake for 3 minutes.
4 Seaweed, onion and leek are sliced well and the fish are put into the water together with the non-greens, and the fish are removed from the sieve just before eating.
5 Put vegetables and meat on the plate.
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