묵은지 오일파스타
[재료]
다진 마늘 1통분량, 묵은지 채 200g, 설탕 1T, 올리브유 5T, 멸치오일 2T,
바지락 500g, 굴 1/2컵, 화이트와인 1C, 건고추 슬라이스, 쪽파다짐 적당량
[과정]
1. 프라이팬에 올리브유를 살짝 두르고 묵은지 채와 설탕을 넣어 볶는다.
2. 다른 팬에 올리브유, 다진 마늘, 멸치오일, 바지락을 넣어 볶다가 입을 벌리면 화이트와인을 넣어 볶는다.
3. 2에 볶은 묵은지와 굴을 넣는다.
4. 프라이팬에 올리브유를 두른 다음, 파스타면을 넣어 볶는다.
5. 그릇에 볶은 파스타면을 담고 3을 얹는다.
6. 건고추 슬라이스, 쪽파다짐을 뿌려 낸다.
방송한 요리 묵은지 오일파스타 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Oyster oil pasta
[material]
1 portion of chopped garlic, 200g of mackerel, 1T of sugar, 5T of olive oil, 2T of anchovy oil,
500g of clams, 1/2 cup of oysters, 1C of white wine, dry pepper slices,
[process]
1. Put a little olive oil on a frying pan and fry in a bowl and sugar.
2. Put olive oil, chopped garlic, anchovy oil, and clam in other pan and fry. When you open mouth, put white wine and fry.
3. Put roasted mushrooms and oysters in 2.
4. Put olive oil on a frying pan, then put the pasta noodles and fry them.
5. Put 3 roasted pasta noodles in a bowl.
6. Sprinkle dry red pepper slices and side fillings.
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