유부 새우 묵은지 김치찌개
[재료]
데친 유부채 150g, 묵은지 600g, 다시마 우린 물 6C, 김칫국물 3C, 다진마늘 2T, 잔새우 1/2C, 매운장 3T, 만능된장 1T, 양파채 1/2개, 데친 유부채 2줌, 만가닥 1/2팩, 애느타리 1/2팩, 껍질새우 4마리, 청주 5T, 다진 생강 1/2T,멸치액젓 2T, 어슷썬 대파 1/2대, 두부 1/2모
[과정]
1. 묵은지 무와 김치를 잘라서 올리브유에 볶는다.
2. 다시마 우린 물 5컵, 김칫국물, 다진마늘을 넣어 끓인다.
3. 잔 새우 , 매운 양념장, 만능 된장을 넣어 끓인다.
4. 양파 썬 것, 데친 유부채, 만가닥버섯, 애느타리 버섯, 새우, 청주를 넣어 빡빡하게 끓읻나.
5. 다시육수 1컵을 더 넣은 뒤 다진생강, 멸치액젓으로 간하고, 어슷썬 대파와 두부를 썰어넣어 센 불에 조금만 더 끓여서 낸다.
방송한 요리 유부 새우 묵은지 김치찌개 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Kimchi stew
[material]
2 pieces of garlic, 2 pieces of garlic, 2 pieces of garlic, 2 pieces of garlic, 1 / 2C of spicy food, 3T of spicy food, 1T of miso paste, 1/2 pieces of onion bean paste, / 2 packs, 1/2 pack of Azeutori, 4 shells of shrimp, 5T of Cheongju, 1 / 2T of chopped ginger, 2T of anchovy sauce 2T,
[process]
1. Cut mushrooms and kimchi and fry them in olive oil.
2. Seaweed We boil 5 cups of water, Kimchi juice, and chopped garlic.
3. Add the prawns, spicy sauce, whole soybean paste and boil.
4. Put onions, sunflower seeds, bamboo sticks, mushroom mushrooms, mushrooms, prawns, sake, boiled tightly.
5. Add another 1 cup of broth, then chopped ginger and anchovy sauce, slice the sliced green onions and tofu, boil it for a little more.
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