아마씨 호부추 만두 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 5월 25일 방송한 요리 아마씨 호부추 만두 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

아마씨 호부추 만두

[재료]

만두피, 돼지고기 간 것 60g, 호부추, 잔파 다짐 3대 분량, 샐러드유 적당량

A: 참기름 1t, 소금 1/5t, 다진 마늘, 다진 생강 적당량

매콤 초간장: 라유, 간장, 식초 적당량

[과정]

1. 볼에 고기 간 것, A의 양념을 넣어 잘 섞는다.

2. 잔파도 썰어 넣어 1에 잘 섞는다.

3. 교자피 가운데에 소를 넣는다.

4. 접어서 양면 가장자리에 물을 묻혀 둔다.

5. 사각 지단팬에 만두를 6개 늘어놓고 알미늄 포일로 4-5분간 중불에서 찌듯 굽는다.

6. 물기가 없어지면 포일을 걷어내고 약 불에서 중불로 옮기고 샐러드유를 1t 둘러 넣고 윤기 나게 굽는다.

7. 남아있는 것도 동량(6개)을 팬에 넣어 굽는다.

8. 접시에 구운 교자를 담고, 매콤 초간장을 곁들여 낸다.


방송한 요리 아마씨 호부추 만두 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Flaxseed hobbu buns

[material]

Dumplings, pork liver 60g, horseradish, three pieces of garlic clove, salad oil quantity

A: sesame oil 1t, salt 1 / 5t, chopped garlic, chopped ginger suitable amount

Rice, soy sauce, vinegar Appropriate amount

[process]

1. Mix meat and spices of A, and mix well.

2. Slice the glaze and mix well.

3. Put the cow in the middle of the gyoza.

4. Fold and put water on the edges of both sides.

5. Place six dumplings in a square box and bake in a medium heat for 4-5 minutes with an aluminum foil.

6. When the water is gone, remove the foil, transfer it from the fire to the medium fire, bake gently around the salad oil 1t.

7. Put the same amount of rice (6 pieces) in pan and bake.

8. Put the baked gyoza on the plate, and serve it with a spicy Japanese paste.

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