막장 찌개
[재료] 차돌박이 300g, 조갯살 150g, 막장 1/2C, 다진마늘 1.5T, 묵은지 무 200g, 물 5C, 2cm각으로 썬 양파, 애호박, 대파 1cm 길이로 썬 것 1/2대 분량, 청.홍고추 1cm 길이로 썬 것 각각 1개씩, 표고 슬라이스 2개 분량,
냉이30g, 은달래30g, 마늘고추장 1T
[과정]
1. 냄비에(뚝배기)에 차돌박이를 넣어 볶다가 조갯살을 넣어 바짝 볶는다. 그리고 막장, 다진마늘 순으로 넣어 볶는다.
2. 묵은지 무를 얇게 나박썰어 넣고 물을 부어 끓인다.
3. 양파, 애호박을 넣어 바글바글 끓이다가 대파, 청홍고추, 표고슬라이스를 넣어 조금 더 끓인다.
4. 냉이와 은달래, 마늘고추장을 넣어 센 불에 끓여 마무리한다.
방송한 요리 막장 찌개 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Chopsticks
[Ingredients] Onion, zucchini, green onions in the length of 1cm long, 300g of marbled beef, 150g of clam, 1 / 2C of chopped garlic, 1.5T of chopped garlic, 200g of water, One for each length of sun, two slices of elevation slices,
30g of cucumber, 30g of silver soot, 1T of garlic paste
[process]
1. Put marbled meat in a pot (pot) and fry it thoroughly. Then put it in the order of clove, minced garlic and fry.
2. Slice the rice in a thin slice of water and boil it.
3. Put onions and zucchini, boil the bagel, boil the green onion, blue pepper, and put slices of shiitake a little more.
4. Soak the cucumber and garlic paste into the fire to finish.
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