돼지감자 들깨탕
재료
돼지감자 5~6개, 들깨가루 1/2컵, 표고버섯 4개, 애느타리버섯 한줌, 조랭이떡 1컵
조선간장, 편썬마늘 1큰술, 쪽파 한 줌, 편썬 홍고추 2큰술, 다진청양고추, 참기름
맛국물팩 2개(양파 1/2개, 표고버섯 밑둥, 다시마 2조각, 멸치 10마리)
만드는 법
1. 돼지감자는 솔로 깨끗이 닦아 도톰하게 편썬다
2. 표고는 편 썰고, 애느타리는 뜯고, 쪽파는 3~4cm길이로 자른다
3. 냄비에 맛국물을 내고 돼지감자, 버섯, 마늘, 조랭이떡을 넣어 한소끔 끓인다
3. 2에 들깨가루를 넣어 걸줄한 농도를 맞추고 조선간장으로 간을한다
4. 마지막에 청양고추, 홍고추, 쪽파, 참기름을 넣어 그릇에 담아낸다
방송한 요리 돼지감자 들깨탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Pork potato pea soup
material
5 to 6 potatoes, 1/2 cup of perilla powder, 4 shiitake mushrooms, a small portion of antelope mushroom, 1 cup of tinned rice cake
Korean soy sauce, 1 tablespoon chopped garlic, Chopped Zoom, 2 tablespoons chopped red pepper, chopped red pepper, sesame oil
Two packs of distilled spirits (1/2 onion, mushroom top, 2 pieces of kelp, 10 anchovies)
how to make
1. Pork potatoes are wiped clean with a sole
2. Cut off the altitude, graze the antelope, and cut the safflower into 3 to 4 cm long.
3. Pour some potatoes, potatoes, mushrooms, garlic, rice cakes and boil them in a pan.
3. Put the perilla powder in 2 to make the concentration and then go to the soy sauce
4. Finally, put Cheongyang red pepper, red pepper, green pepper and sesame oil in a bowl
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