생강 대추고
재료
대추 1kg, 생강 200g, 물3L, 소금 약간
만드는 법
1. 생강은 모양대로 잘라 흙을 잘 털어내고 물에 깨끗하게 씻어 편편히 썬다.
2. 대추는 깨끗하게 씻어 식초 물에 10분 정도 담근 후 2~3번 씻는다.
3. 씻어 놓은 대추에 생강편과 소금을 약간 넣고 3배의 물을 부어 2시간정도 끓인다.
4. 대추가 부드러워지면 장갑을 끼고 으깬 다음 중간체에 물을 부어가며 걸러 밭친 다음 수분이 없게 5. 졸인다.
방송한 요리 생강 대추고 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Ginger jujube
material
Jujube 1kg, ginger 200g, water 3L, a little salt
how to make
1. Cut the ginger into shape, well shake off the soil, wash it in water and cut it easily.
2. Wash the jujube clean, dipped in vinegar for about 10 minutes, then wash 2-3 times.
3. Put some ginger flakes and salt in washed jujube, pour 3 times of water and simmer for 2 hours.
4. When the jujube becomes soft, it is mashed with gloves. Then, water is poured into the intermediate, and then filtered.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.