아마씨 두부 소고기 완자
[재료]
다진 소고기 150g, 연두부 1/4모, 다진 마늘, 다진 파, 아마씨 적당량씩
A: 맛간장 (1) : 미림 (2)
계란 노른자 1개, 쪽파 1대, 고운 고춧가루 약간
[과정]
1. 볼에 다진 쇠고기, 연두부를 넣어 잘 치댄다. 다진 마늘, 다진 파 넣어 버무린 후 재료들이 잘 섞이도록 버무린 후 6등분 한다.
2. 프라이팬에 식용유 넣어 달구고 1을 나란히 넣어 중불에서 약 불로 가며 굽는다.
3. 2에 프라이팬에 A를 넣어 끓인다. 살짝 조린다.
4. 그릇에 담고 가운데 노른자를 놓고 다진 쪽파 뿌리고 고운 고춧가루 뿌린다.
방송한 요리 아마씨 두부 소고기 완자 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Flaxseed tofu beef balls
[material]
150g of minced beef, 1/4 mo of sole, minced garlic, chopped green onions, flaxseed
A: flavored soy sauce (1): mirin (2)
One egg yolk, one side sauce, a little red pepper powder
[process]
1. Put the chopped beef and the bean curd on the bowl. Chopped garlic, chopped minced pork, and then mixed with the ingredients to mix well and then divided into six.
2. Put cooking oil in frying pan and put 1 side by side, and bake in medium fire to about fire.
3. Put A on a frying pan and boil. Slightly choked.
4. Place the yolk in the bowl, sprinkle chopped fenugreek and sprinkle chili powder.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.