도미 조림
재료: 도미, 대파, 생강, 말린고추, 양념간장, 설탕, 식초, 소주, 굴소스, 후추, 생강술, 물
양념장 만들기: 간장 6큰술, 설탕 2큰술, 소주 3큰술, 식초 2큰술, 후추 약간
1. 비늘을 벗긴 도미에 생강술과 양념간장을 뿌려 재워둔다
2. 오븐에 넣고 180℃에서 30분간 찐다
3. 식용유를 두른 후 불을 끄고 생강, 고추를 볶는다
4. 대파와 굴소스를 넣고 볶는다
5. 양념장과 물 2컵을 넣고 20분간 졸인다
방송한 요리 도미 조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Simmered with sea bream
Ingredients: sea bream, green onion, ginger, dried chili, seasoning soy sauce, sugar, vinegar, shochu, oyster sauce, pepper, ginger liquor, water
Making sauce: 6 tablespoons soy sauce, 2 tablespoons sugar, 3 tablespoons shochu, 2 tablespoons vinegar, pepper slightly
1. Sprinkle ginger and seasoning soy sauce on scalloped sea bream
2. Place in oven and steam for 30 minutes at 180 ℃
3. Cover with cooking oil, turn off the fire, fry ginger and pepper
4. Add green onion and oyster sauce and fry
5. Add 2 cups of marinade and water and let go for 20 minutes
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