인디언감자 조림
<재료> 소금 약간, 간장 1큰 술, 조청 2큰 술, 인디언감자
<만드는 법>
1. 물에 한참을 담갔다가 흙을 잘 씻는다.
2. 뿌리가 난 곳을 깨끗이 도려내고 손질한다.
3. 감자가 잠길 정도의 물과 약간의 소금을 넣고 뚜껑을 덮고 삶는다.
4. 물이 끓으면 약불로 줄인다.
5. 감자가 익으면 간장과 조청을 약간씩 넣고 졸여준다.
방송한 요리 인디언감자 조림 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Stewed Indian potatoes
<Ingredients> Salt slightly, soy sauce 1 tbsp, sweet potato 2 tbsp, Indian potato
<How to make>
1. Dip a long time in the water and wash the soil well.
2. Clean and clean the roots.
3. Put enough water and a little salt to cover the potatoes, cover and boil.
4. When the water boils, reduce it to about fire.
5. If the potatoes are ripe, add a little soy sauce and seasoning.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.