무청 활용한 꽁치양념조림
재료
꽁치 3마리, 굵은 소금 약간, 송송 썬 쪽파 2큰 술
무청양념 – 무청 4큰 술, 간장 4큰 술, 다진 마늘 1큰 술
만드는 법
1. 꽁치는 다듬어 씻어 알맞게 토막 낸다.
2. 굵은 소금을 뿌려 잠시 재워 꾸덕하게 말린다.
3. 볼에 무청, 간장, 다진 마늘을 넣고 양념장을 만든다.
4. 팬에 기름을 두르고 1의 꽁치를 놓고 굽는다.
중간 중간 2의 무청양념을 고루 발라 굽는다.
5. 윤기가 나도록 꽁치가 구워지면 접시에 담아낸다.
*** 꽁치요리에 수수기장조밥을 곁들여 먹으면 안성맞춤!
방송한 요리 무청 활용한 꽁치양념조림 레시피를 참고하세요..
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Stewed saury with seasoning
material
3 sauries, a little thick salt, 2 sun dried sesame seeds
Mushroom sauce - 4 cups of Wujing, 4 tablespoons of soy sauce, 1 tablespoon of chopped garlic
how to make
1. Wash the saury and trim it properly.
2. Sprinkle with coarse salt, soak it for a while and let it dry.
3. Put a mixture of garlic, soy sauce, and chopped garlic in a bowl.
4. Put oil on the pan, place 1 saury and bake.
I bake and bake in the middle of the middle of the season 2.
5. When the saury is baked to shine, put it on a plate.
*** It is perfect to eat saury dish with sushi noodles!
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