병어조림
[재료] 병어 2마리, 감자 3개, 표고버섯 2장, 느타리버섯슬라이스 2개분량, 청홍고추 1개씩, 양파 1/2개, 대파 1대, 식용유 적당량,
[양념] 간장, 다진 마늘, 청주, 맛술, 매실청 적당량
1. 표고버섯과 느타리버섯은 슬라이스하고 병어는 사선으로 1/2토막내어둔다.
2. 감자는 1.5cm정도 두께로 슬라이스하고 양파, 대파, 청홍고추는 먹기 좋게 썰어준다.
3. 냄비에 버섯, 감자를 깔고 그 위에 병어를 얹은 다음, 만들어 둔 양념의 1/2정도 끼얹는다.
4. 썰어둔 양파, 대파, 고추를 얹고 남은양념을 끼얹은 다음, 마지막에 식용유를 살짝 둘러 중불에 익힌다.
방송한 요리 병어조림 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Stewed rice
[Ingredients] 2 chickens, 3 potatoes, 2 shiitake mushrooms, 2 slices of oyster mushroom, 1 green pepper, 1 onion, 1 green onion, edible oil,
[Seasoning] Soy sauce, chopped garlic, sake, sake, plum celery
1. Slice shiitake mushrooms and oyster mushrooms, and cut the streaks into slashes 1/2.
2. Slice the potatoes about 1.5cm thick, onion, green onions, and blue pepper are good to eat.
3. Put mushrooms and potatoes in a pot, put a sieve on top of them, and put about 1/2 of the seasoning.
4. Place the onion, green onion, and red pepper on top and put the remaining sauce on top.
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