채썬고구마조림
[재료] 고구마 300g, 생강 1개분(채썬 것) 15g, 볶은 깨 적당량, 우엉 졸임 100g, 식용유 1T, 맛간장 적당량
1. 고구마는 껍질째 5mm 두께로 채 썬다. 물에 담구어 전분을 빼준다.
2. 후라이팬에 식용유를 두르고 강불에서 생강을 넣고 열이 오르면 고구마를 넣고 볶는다.
3. 고구마가 살짝 익으면 중불로 해서 익혀준 다음 맛간장을 넣고 볶는다. 물기가 촉촉해지도록 고구마가 익으면 볶은 깨를 넣고 잘 섞어 둔다.
방송한 요리 채썬고구마조림 레시피를 참고하세요..
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Stewed sweet potatoes
[Ingredients] 300g of sweet potatoes, 1 ginger (chalk) 15g, roasted sesame seeds, 100g of burdock, 1T of cooking oil, flavored soy sauce
1. Slice the sweet potatoes to a thickness of 5mm. Dip into the water and remove the starch.
2. Put cooking oil in a frying pan, put ginger in a fire, add a sweet potato and heat it.
3. If sweet potatoes are slightly ripe, cook them for medium heat, then add the flavored soy sauce and fry. When the sweet potatoes are ripe so that the moisture becomes moist, put the roasted sesame seeds and mix them well.
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