고구마마리네
[재료] 고구마 400g
A: 고추 5대, 식초 4T, 식용유 2T, 설탕 1T, 간장 1T, 소금 1/4t, 후추 약간
1. 고추는 꼭지와 씨를 빼고 고구마는 껍질째 깨끗이 씻어 1cm 두께로 썰어둔다.
2. 냄비에 고구마를 넣고 물이 찰박찰박하게 붓고 불을 켠다. 끓어오르면 불을 약불로 줄여 6~7분 정도 삶아 꼬지로 찔러 쑥 들어가게 삶는다.
3. 볼에 A를 담고 잘 섞은 다음 (2)가 뜨거울 때 붓는다. 30분 정도 그대로 담구어 둔다. (냉장고에서 5일 보관가능하다.)
방송한 요리 고구마마리네 레시피를 참고하세요..
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Sweet potato marinade
[Ingredients] Sweet potato 400g
A: 5 capsicum, 4T of vinegar, 2T of cooking oil, 1T of sugar, 1T of soy sauce, 1 / 4t of salt, pepper
1. Remove red pepper from the nipple and seeds. Wash the sweet potatoes thoroughly and cut into 1cm thick.
2. Put a sweet potato in a pot, pour water into the pot, and turn on the fire. When boiling, reduce the fire to about fire, boil for about 6 to 7 minutes, poke into the barb and boil it.
3. Add A to the bowl and mix well, then pour (2) when hot. Leave it for about 30 minutes. (It can be kept in the refrigerator for 5 days.)
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