감자초무침
[재료] 감자 2개, 양조식초 4T, 설탕 2T, 소금 1t
1. 감자는 곱게 채썬다.
2. 끓는 물에 살짝 데쳐 찬물에 식힌다.
3. 찬물에 여러번 헹군 후 채반에 받혀 물기를 제거한다.
4. 분량의 양념재료를 섞는다. 3에 넣어 무쳐낸다.
방송한 요리 감자초무침 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Potato vinegar
[Ingredients] 2 potatoes, vinegar vinegar 4T, sugar 2T, salt 1t
1. Chop potatoes nicely.
2. Heat slightly in boiling water and cool in cold water.
3. After rinsing several times in cold water, remove the water by holding it on a teabag.
4. Mix the amount of seasoning ingredients. 3 and put it in.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.