아로니아 양배추 피클
재료
양배추 1/4통, 양파 2개, 애기새송이버섯 한 줌, 청양고추
피클장:물 1컵, 설탕 1컵, 식초 1컵, 소금 2큰술, 아로니아 1큰술
만드는 법
1. 물에 설탕, 소금을 넣어 끌이다 불을 끄고 식초를 넣어 식혀둔다
2. 양배추, 양파는 한입 크기로 자르고 애기 새송이는 반으로 자른다
3. 소독한 병에 켜켜로 담고 피클장을 부어준다
방송한 요리 아로니아 양배추 피클 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Aronia cabbage pickles
material
1/4 cabbage, 2 onions, a handful of baby mushrooms, Cheongyang pepper
Pickle: 1 cup water, 1 cup sugar, 1 cup vinegar, 2 tablespoons salt, 1 tablespoon of Aronia
how to make
1. Put sugar and salt in the water and turn it off Turn off the fire and put the vinegar to cool it
2. Cut the cabbage and onion into bite-size pieces and cut the baby broom in half.
3. Put the onion in a sterilized bottle and pour the pickle
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.