전어구이
재료
전어 5마리, 구이용 왕소금 적당량, 식초 약간
만드는 방법
1. 전어는 비늘을 말끔히 제거한다. 배 아래쪽을 갈라 내장을 제거한 후 흐르는 물에 깨끗이 씻는다. 가위로 지느러미와 꼬리를 손질한다.
2. 키친타올로 물기를 제거하고 사선으로 칼집을 약간 넣는다.
3. 달군 참숯을 화로에 넣는다. 화로망이 달궈지면 솔을 이용하여 식초를 골고루 발라준다.
4. 2의 전어를 올린다. 구이용 소금을 뿌려 간을 한다. 양념을 노릇하게 구워 낸다.
방송한 요리 전어구이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Grilled chicken
material
5 shrimp, proper amount of roast for roasting, a little vinegar
how to make
1. The shark removes the scale cleanly. Remove the intestines from the lower part of the stomach and wash thoroughly in flowing water. Use scissors to trim the fins and tail.
2. Remove the water with a kitchen towel and put a little sheath with a diagonal line.
3. Put charcoal charcoal in the fireplace. When the flower roots are warmed, use a brush and apply vinegar evenly.
4. Raise the second word. Sprinkle salt for roasting. It makes the sauce bake well.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.