생강 양파즙 레시피 ( 요리법 )

MBC 기분좋은날 2015년 2월 11일 방송한 요리 생강 양파즙 레시피 ( 요리법 )를 간단히 소개합니다.

생강 양파즙

재료
양파 6개, 생강 2쪽, 물 8컵~10컵

만드는 법

1. 적양파는 겉껍질만 벗겨 최대한 껍질째 사용한다

2. 생강은 얇게 편썬다

3. 백미 취사 버튼을 2번 3시간 보온 혹은 죽기능을 누르고 3시간 정도 보온 후 용기에 덜어내서 냉장고에 두고 먹는다


방송한 요리 생강 양파즙 레시피를 참고하세요..

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MBC Pleasant day February 11, 2015 broadcast It is brief introduction of cooked ginger onion juice recipe (recipe).

Ginger onion juice

material
6 onions, 2 ginger, 8 cups ~ 10 cups of water

how to make

1. Red onions are peeled off the surface of the shell.

2. Ginger slices thinly

3. Press the rice cooker button for 2 or 3 hours or press the pan function and keep it for 3 hours. Then, put it in the container and put it in the refrigerator.


Please refer to the cooked ginger onion juice recipe.

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