생강 양파즙
재료
양파 6개, 생강 2쪽, 물 8컵~10컵
만드는 법
1. 적양파는 겉껍질만 벗겨 최대한 껍질째 사용한다
2. 생강은 얇게 편썬다
3. 백미 취사 버튼을 2번 3시간 보온 혹은 죽기능을 누르고 3시간 정도 보온 후 용기에 덜어내서 냉장고에 두고 먹는다
방송한 요리 생강 양파즙 레시피를 참고하세요..
#####################################
MBC Pleasant day February 11, 2015 broadcast It is brief introduction of cooked ginger onion juice recipe (recipe).
Ginger onion juice
material
6 onions, 2 ginger, 8 cups ~ 10 cups of water
how to make
1. Red onions are peeled off the surface of the shell.
2. Ginger slices thinly
3. Press the rice cooker button for 2 or 3 hours or press the pan function and keep it for 3 hours. Then, put it in the container and put it in the refrigerator.
Please refer to the cooked ginger onion juice recipe.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.