직화 짜장 덮밥
재료 : 호박, 양파, 감자, 돼지고기, 설탕, 짜장가루
만드는법
1. 호박, 양파, 감자, 돼지고기를 먹기 좋은 모양으로 썬다
2. 팬에 포도씨유를 넣고 다진 마늘을 볶다가 돼지고기를 넣고 볶는다
3. 딱딱한 채소부터(감자, 호박, 양파) 순서대로 넣고 볶다가 설탕을 넣는다
4. 재료가 익으면 물을 붓고 끓인다
5. 불을 약하게 한 후 짜장 가루를 넣고 잘 저어준다
6. 참기름을 넣고 걸쭉하게 될 때까지 잘 젓는다
방송한 요리 직화 짜장 덮밥 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Rice cooked rice noodles
Ingredients: pumpkin, onion, potatoes, pork, sugar, spoon powder
how to make
1. Cut pumpkin, onion, potatoes, and pork into a good shape to eat
2. Put grape seed oil in the pan, fry the chopped garlic, add the pork and fry
3. From hard vegetables (potatoes, zucchini, onions), put in order, fry and add sugar
4. If the ingredients are ripe, pour in water and simmer.
5. After lightening the fire, put the jelly powder and stir well.
6. Add sesame oil and stir well until thick.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.