토마토 도토리 묵밥
재료
묵 1모, 밥2공기, 어린잎 1팩, 김1팩, 깨소금 약간, 신김치 1컵, 참기름 약간, 설탕 약간
육수 : 양파 2개, 토마토 2개, 물3컵, 몇리 10마리, 다시마 2조각, 깐마늘 5개, 소금 약간, 식초 약간
만드는 법
1. 묵은 한 입 크기로 잘라 데쳐준다
2. 김은 가위로 자르고, 신김치는 송송 썰어 참기름, 설탕로 무쳐둔다.
3. 육수에 들어갈 양파, 토마토는 다지고 나머지 재료 모두 넣어 푹 끓여 소금으로 간을 해 체로 걸러준다.
방송한 요리 토마토 도토리 묵밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Tomato acorns
material
1 cup of mushroom, rice 2 air, 1 pack of young leaves, 1 pack of kimchi, a little bit of sesame, 1 cup of fresh kimchi, a little sesame oil, a little sugar
Broth: 2 onions, 2 tomatoes, 3 cups water, 10 clams, 2 pieces of kelp, 5 garlic cloves, a little salt, a little vinegar
how to make
1. Cut to the size of one mouth
2. Cut the slices with scissors, and slice the slices with sesame oil and sugar.
3. The onion and tomato to be in the broth are cut, and all the rest of the ingredients are put, and it is boiled, and it goes with salt and it sieves it.
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