토마토우동
[재료] 냉동우동 4개, 햇우엉 200g, 부추 1/2단(약 130g), 계란 4개, 머위, 두릅, 미나리, 참나물
A: 토마토주스(유염)1 2/3C, 물 3C, 간장 3T, 생강간 것 1T
1. 우엉은 껍질을 벗겨 곱게 채 썰어 식초풀어둔 물에 담가 두었다 끓는물에 살짝 데쳐 건져둔다.
2. 부추는 4cm길이로 썰어두고, 계란은 잘 풀어둔다.
3. 프라이팬에 A와 1의 우동국수를 넣고 한소끔 끓여둔다.
4. 우동국수가 부드러워지면 체에 받쳐 물기를 빼고 그릇에 담아두고 즙의 반량을 부어 둔다.
5. 남아있는 국물에 부추를 넣고 우엉, 계란을 넣어 익혀 4의 위에 끼얹는다.
6. 생강간 것을 위에 얹는다.
방송한 요리 토마토우동 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Tomato Udon
[Ingredients] Four frozen noodles, 200g of burdock, 200g of leek, 1/2 stage of leek (about 130g), 4 eggs, buttercup,
A: tomato juice (salt) 1 2 / 3C, water 3C, soy sauce 3T, ginger 1T
1. Burdock is peeled, sliced finely, and soaked in vinegar juice. Squeeze in boiling water.
2. Slice the leek into 4cm length and let the egg loose.
3. Put A and 1 udon noodles in a frying pan and boil it all at once.
4. When the udon noodles soften, hold them on the sieve, remove the water, put them in a bowl and pour half of the juice.
5. Put the leek in the remaining soup, put the burdock and egg, and put it on top of the 4.
6. Put the ginger on top.
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