더덕 오리보양탕
재료 : 오리 한 마리, 찹쌀 200g, 녹두 50g, 더덕 4뿌리, 통후추 30알, 생강, 대파, 소금, 무 한 토막
1. 냄비에 2등분 한 감자와 세로로 자른 양파를 깔고 쌀뜨물 2컵을 부어 끓인다.
2. 어느 정도 끓으면 칼집을 넣은 가자미를 올린다.
3. 간장 1/3컵, 고운 고춧가루 2T, 청주 1/4컵, 생강청 1/3컵, 마늘 1T를 섞어 양념장을 만든다.
4. 양념장을 얹고 중간 불에서 10분, 약한 불에서 30분 정도 졸인다.
5. 대파와 홍고추를 올려 한소끔 더 끓여 완성한다.
방송한 요리 더덕 오리보양탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Doduk Dori Bosomantang
Ingredients: One duck, glutinous rice 200g, mung bean 50g, roots of roots 4, rosemary 30, ginger, green onion, salt,
1. Sprinkle 2 potatoes in a pan and a vertical cut onion and boil 2 cups of rice hot.
2. If it boils to some extent, raise the flounder with the sheath.
3. Make a sauce made from 1/3 cup of soy sauce, 2 t of red pepper powder, 1/4 cup of sake, 1/3 cup of ginger and 1 t of garlic.
4. Place the sauce on top of the medium fire for 10 minutes, a weak fire for about 30 minutes.
5. Raise the green onions and red pepper.
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