쌀국수 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 8월 28일 방송한 요리 쌀국수 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

쌀국수

[재료] 왕새우(머리 뗀 것) 12마리, 춘우(쌀국수)50g, 청오이 1개, 파프리카 붉은 것 적당, 청양고추, 양파 1/4개, 향채(고수) 1~2대, 소금, 후추

[드레싱] 마늘(간 것)1t, 생강 간 것 2t, 참기름, 레몬즙 각 2T, 남프라 1 1/2T, 매실청 1T, 라임 약간

1. 새우는 흐르는 물에 5분정도 담가 해동시킨다.

2. 배의 창자를 제거해 손질한다.

3. 쌀국수는 12-13cm길이로 자르고 오이는 반 갈라 어슷썰기로 설어 소금에 5분정도 절여둔다. 파프리카는 꼭지 떼어 길이로 채 썰고 양파는 얇게 채썬다. 장식용으로 쓸 고수는 툭툭 잘라둔다.

4. 볼에 드레싱 재료는 잘 섞어둔다.

5. 냄비에 물이 끓으면 춘우를 넣어 말랑해지면 새우를 넣고 1분정도 삶아 체에 받쳐 물기를 뺀다.

6. (3)의 열이 식으면 2를 볼에 넣고 잘 섞은 다음(춘우와 새우의 물기를 닦는다) 피망, 양파, 향채를 넣고 살짝 버무린다.

7. 소금, 후추ㅜ를 넣고 그릇에 담아 향채로 장식한다.

방송한 요리 쌀국수 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

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rice noodles

[Ingredients] 12 lobsters, 50 g of rice noodles, 1 blue cucumber, 1 paprika red pepper, Cheongyang red pepper, 1/4 onion, 1 ~ 2 pieces of salt, pepper

[Dressing] Garlic (liver) 1t, ginger liver 2t, sesame oil, lemon juice 2T, Namra 1 1 / 2T, plum juice 1T, lime juice

1. The shrimp is immersed in running water for 5 minutes.

2. Remove the abdomen of the abdomen and trim it.

3. Rice noodles are cut to length of 12-13cm, and cucumber is cut into slices for about 5 minutes in salt. Peel the paprika with a peel off length and thin the onion thinly. I cut the coriander for a decorative use.

4. Mix the dressing material well on the ball.

5. When the water boils in the pan, put the broth and add the shrimp when it becomes soft. Boil it for about 1 minute and remove the water by supporting it.

6. When the heat of (3) cools down, put 2 in a bowl and mix well (wipe off the juice of Chunwoo and shrimp) and put pepper, onion,

7. Put salt and pepper ㅜ in a bowl and decorate with scent.

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