만능 맛 젓갈
재료
멸치액젓 3컵, 국간장 1컵, 디포리 3개, 무50g, 표고버섯 3개,다시마 10cm, 양파1/2
만드는 법
1. 냄비에 멸치액젓, 국간장을 넣고 끓인다
2. 끓으면 바로 불을 끄고 준비된 향채를 넣고 뚜껑을 닫는다
3. 식으면 체에 거른다.
방송한 요리 만능 맛 젓갈 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Salted almighty flavor
material
3 cups of anchovy sauce, 1 cup of soy sauce, 3 pieces of depot, 50g of radish, 3 pieces of shiitake mushroom, 10cm of kelp, onion 1/2
how to make
1. Put anchovy sauce, soup soy sauce in a pan and simmer.
2. When it boils, immediately turn off the light, put the prepared scent, and close the lid.
3. When it cools, it is sieved.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.