다시마 풀국
재료
물 3L, 디포리 7개, 표고버섯 5개, 무 150g, 양파 1개, 건고추 3개, 다시마 2쪽, 젖은 찹쌀가루 1컵
만드는 법
1. 찬물에 분량의 재료를 넣고 끓인다.
2. 끓기 시작하면 8분후 다시마를 건져낸다.
3. 25분 더 끓인 후 나머지 재료를 건져낸다.
4. 다시마 육수 3.5컵에 젖은 찹쌀가루 1컵을 넣고 잘 섞어준다.
방송한 요리 다시마 풀국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Seaweed pasta
material
3L of water, 7 pieces of depo, 5 pieces of shiitake mushrooms, 150g of radish, 1 piece of onion, 3 pieces of dried red pepper, 2 pieces of kelp, 1 cup of wet glutinous rice flour
how to make
1. Put a small amount of cold water and boil.
2. After boiling, after 8 minutes, remove kelp.
3. Boil it for another 25 minutes and then remove the remaining ingredients.
4. Add 1 cup of wet glutinous rice powder to 3.5 cups of kelp soup and mix well.
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