녹두전
재료
거피녹두 1컵, 김치 3쪽 (150g), 삶은우거지 2쪽 (100g), 고사리 한줌 (60g), 도라지 두줌(100g),
숙주 두줌 (100g), 홍고추 2개, 식용유 약간
양념 : 국간장 1작은술, 소금 1작은술, 참기름 1큰술, 후추 약간
만드는 법
1. 녹두는 불려서 껍질을 제거하여 믹서기에 간다.
2. 김치와 우거지는 송송 썰고 고사리는 억센 부위를 잘라내고 3Cm 길이로 자른다.
3. 도라지는 가늘게 썰어 3Cm 길이로 자르고, 숙주도 깨끗이 씻어 3Cm 길이로 자른다.
4. 고명 재료에 양념을 넣고 골고루 섞어준다.
5. 팬에 기름 넉넉히 두르고 녹두 2수저 떠놓고 가장자리가 익으면 고명을 얹는다.
7. 고명위에 갈아 놓은 녹두를 조금 얹고 홍고추 썬 것을 얹는다.
방송한 요리 녹두전 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Mungojeon
material
1 cup of peach mung bean, 3 pages of kimchi (150g), 2 pages of boiled pork (100g), a handful of fern (60g), bellflower (100g)
(100g), two red peppers, a little oil
Seasoning: 1 teaspoon soy sauce, 1 teaspoon salt, 1 tablespoon sesame oil, pepper slightly
how to make
1. The mung bean is called to remove the skin and go to the blender.
2. Cut the kimchi and prawns, cut off the strong part of the bracken and cut it to 3cm length.
3. Cut the bellflower into 3cm length and cut it 3cm length.
4. Add the spices to the famous ingredients and mix them evenly.
5. Fill the pan with plenty of oil and mung beans.
7. Put a little mung beaten on top and put red pepper.
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