초록통보리 열무 비빔밥
재료:초록통보리밥을 넣어 지은 밥 2공기, 오미자청, 열무김치 1C 분량, 달걀
양념장 재료 (5인분 기준):간장 4 큰 술, 고춧가루 2 큰 술, 검은깨, 참기름 2 작은 술
만드는 법
1. 초록통보리밥과 일반 통보리밥, 쌀밥을 준비한다
TIP. 일반 통보리는 한 번 삶은 뒤 밥을 지으면 훨씬 부드러워요
2. 열무김치는 흐르는 물에 살짝 씻은 뒤 준비한다
TIP. 열무김치를 적당히 주물러 부드러운 식감을 살려주세요~
3. 씻은 열무김치를 잘게 썰어준다
4. 잘게 썬 씻은 열무김치를 보리밥에 넣어준다
5. 간장 4 큰 술, 고춧가루 2 큰 술, 검은깨, 참기름 2 작은 술을 넣어 양념장을 만든다
6. 양념의 마지막에 오미자청을 적당량 넣어준다
7. 초록통보리밥과 열무김치에 양념장을 넣어준다
8. 비빔밥 재료가 들어간 볼에 달걀 프라이를 넣어준다
9. 비빔밥 재료에 부추를 넣어준다
10. 마지막에 열무김치 국물을 넣고 비벼준다
방송한 요리 초록통보리 열무 비빔밥 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Bibimbap
Ingredients: Rice 2 grams of green tonghwolryobu, 1 ounce chrysanthemum, 1 ounce Kimchi, egg
Seasoning ingredients (for 5 people): soy sauce 4 tablespoons, red pepper powder 2 tablespoons, black sesame, 2 teaspoons of sesame oil
how to make
1. Prepare green tongbori bar, regular tongbori bar, rice
TIP. It's much smoother when you cook rice after boiling once.
2. Heat the kimchi and wash it in running water.
TIP. Please rinse the kimchi in a proper way and make a soft texture ~
3. Thinly cut the washed yuchim kimchi
4. Put the finely chopped radish kimchi into the barley rice.
5. Soy sauce 4 tablespoons, red pepper powder 2 tablespoons, black sesame, sesame oil 2 teaspoons to make a sauce
6. At the end of the spice, add an appropriate amount of Omija root.
7. Put marinade in green tongboribong and radish kimchi
8. Put the egg fry on the ball containing the bibimbap material
9. Put the leek on the bibimbap material
10. At the end, put in the broth of Kimchi and rub it.
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