닭개장
재료 : 닭 한 마리(600g), 닭발 15개, 삶은 고사리150g, 대파7대, 숙주150g, 소금·밀가루 약간, 국간장 1T
국건지양념 : 고추가루 2T, 국간장 1T, 다진 마늘 2T, 참기름 2T, 청주 1T, 후춧가루약간 고추기름 약간
향신야채 : 대파잎1대 마늘4쪽 양파1/2개
1. 냄비에 대파 잎 1대, 마늘 4쪽, 양파 1/2개, 반 토막 낸 닭과 닭발을 넣고 육수를 만든다
2. 육수를 낸 닭은 건져서 김이 식은 후 껍질을 벗기고 결대로 잘게 찢는다
3. 고춧가루 2T, 국간장 1T, 다진 마늘 2T, 참기름 2T, 청주 1T를 넣어 양념을 만든다
4. 미리 만들어 둔 양념장과 재료를 넣고 버무린 후 육수를 넣고 끓인다
방송한 요리 닭개장 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Chicken feast
Ingredients: One chicken (600g), 15 chicken breasts, 150g boiled falcons, 7 large chicks, 150g host, a little salt and flour, 1T soy sauce
Korean red pepper spice: pepper powder 2T, soup soy sauce 1T, chopped garlic 2T, sesame oil 2T, sake 1T, pepper slightly chili oil
Spicy vegetables: 1 piece of garlic leaf 4 pieces of garlic 1/2 piece of onion
1. Add 1 lobster leaf, 4 garlic, 1/2 onion, half-cut chicken and chicken legs in a pan to make broth.
2. The broiler chickens are salvaged, and the broth is cooled, then stripped and torn in pieces.
3. Put red pepper powder 2T, soy sauce 1T, chopped garlic 2T, sesame oil 2T, and Cheongju 1T to make seasonings
4. Add the pre-made sauce and ingredients, mix and boil the broth.
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