도미대파찜
[재료] 도미 1마리, 대파 1대분, 파기름 3T, 채썬 대파 1대분, 도미양념, 생강1톨, 고수 3대, 대파 1대
[양념] 굴소스 2T, 진간장 5T, 청주 3T, 소금, 후추, 설탕 적당량
1. 도미는 비늘과 아가미, 내장을 제거하고 2cm간격으로 칼집을 넣는다.
2. 대파 1대는 5cm길이로 통으로 굵게 썬다.
3. 접시위에 도미를 올리고 생강과 고수, 굵게 썬 대파를 올리고 청주를 뿌린다. 여기에 양념을 섞어 올린다.
4. 김오른 찜통에 13분정도 쪄 낸다. 팬에 파기름을 넣고 끓인다.
5. 3에 대파 썬 것을 듬뿍 올리고, 뜨거운 파기름을 뿌려 낸다.
방송한 요리 도미대파찜 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Steamed cod
[Ingredients] 1 sea bream, 1 large crust, 3t crust, 1 large crustacean, bream sauce, 1 grated ginger, 3 coriander, 1 coriander
[Seasoning] Oyster sauce 2T, Soy sauce 5T, Cheongju 3T, Salt, Pepper, Sugar Suitable amount
1. The sea bream removes scales, gills, and viscera and puts the sheath at 2cm intervals.
2. Cut 1 piece of green onion into 5cm length.
3. Raise the sea bream on the plate, add ginger, coriander, thick green onion and sprinkle sake. Here we mix the sauce.
4. Steam for about 13 minutes in the steamer. Put the frying oil in the pan and simmer.
5. Pour in a large amount of sun on the 3, and sprinkle hot oil.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.