클로렐라 해산물 수제비
재료: 밀가루, 클로렐라, 멸치가루, 다시마가루, 조개, 애호박, 오징어, 새우, 대파, 참기름
1. 밀가루에 클로렐라를 넣어 반죽한다
2. 끓는 물에 멸치가루, 다시마가루를 넣는다
3. 조개를 넣고 끓이다 애호박을 넣어 육수를 만든다
4. 클로렐라 밀가루 반죽을 넣는다
5. 오징어, 새우를 넣는다
6. 대파와 참기름을 넣어 마무리한다
방송한 요리 클로렐라 해산물 수제비 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Chlorella seafood soup
Ingredients: flour, chlorella, anchovy powder, kelp powder, shellfish, squash, squid, shrimp, green onion, sesame oil
1. Put chlorella in flour and knead
2. Put anchovy powder and kelp powder in boiling water.
3. Add seaweed and boil the zucchini to make broth.
4. Add dough of chlorella dough
5. Put squid and shrimp
6. Finish with green onions and sesame oil.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.