파기름소스
[재료] 식용유 5C, 대파 250g
1. 냄비에 식용유와 대파를 썰어 넣는다.
2. 센불에 올려 끓기 시작하면 불을 줄인다.
3. 대파가 전체적으로 갈색이 날때까지 끓인다.
4. 중간중간 나무주걱으로 저어준다.
5. 대파를 건져내고 불을 끄고 차게 식혀 보관용기에 담아 냉장보관한다.
#####################################
Fried oil sauce
[Ingredients] Edible oil 5C, 250g
1. Slice edible oil and green onion in pan.
2. Put it on high heat and start to boil.
3. Boil the green onion until it is brown overall.
4. Stir with a medium spatula.
5. Remove the big wave, turn off the fire, cool it cold, put it in a storage container and refrigerate it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.