우렁이 된장찌개
[재료] 우렁살 200g, 부추 30g, 감자2개, 대파 1대, 애호박 1개, 청고추 1개, 홍고추 1개, 청양고추 1개, 밀가루, 된장, 매콤한 소스 적당량
1. 우렁살은 깨끗이 씻어 채반에 받쳐 물기를 빼 둔다.
2. 감자, 애호박, 두부는 큼직하게 썰어 준비한다.
3. 부추는 3-4cm정도 길이로 썰고 청홍고추, 청양고추, 대파는 어슷 썰어 둔다.
4. 매콤한 소스에 된장을 섞어둔다.
5. 냄비에 물을 담아 끓기 시작하면 밀가루를 살짝 풀어서 잘 저어준다.
6. 5에 4의 양념장을 푼다.
7. 썰어둔 감자, 애호박을 넣고 살캉해지면 씻어 둔 우렁, 부추, 대파, 고추를 넣어 1-2분 더 끓여 낸다.
방송한 요리 우렁이 된장찌개 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Snake miso stew
Ingredients: 200g of leek, 30g of leek, 2 potatoes, 1 green onion, 1 zucchini, 1 green pepper, 1 red pepper, 1 red pepper, flour, miso, spicy sauce
1. Rinse the flesh cleanly and hold it against the teabag and drain it.
2. Prepare potatoes, zucchini, and tofu thoroughly.
3. Red pepper slices about 3-4cm long, sliced red pepper, Cheongyang red pepper and green onion slice.
4. Mix miso with spicy sauce.
5. If you start to boil the water in the pot, loosen the flour and stir well.
6. Unscrew 4 of 5 sauce.
7. Put sliced potatoes and zucchini, and add boiled crab, leek, green onions, and red pepper that have been washed and boil for 1-2 minutes.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.