아사이베리 등갈비 무조림
[재료]
아사이베리가루, 등갈비, 무, 더덕, 파채, 월계수 잎, 통후추, 소주, 맛간장, 청주, 설탕, 참기름.
[과정]
1. 등갈비, 소주, 월계수 잎, 통후추를 넣고 삶아준다
2. 맛간장, 물을 넣고 끓여준다
3. 매실청, 아사이베리 가루, 청주, 설탕을 넣는다
4. 조림장이 팔팔 끓었을 때 삶은 등갈비를 넣는다
5. 시래기, 더덕, 삶은 무를 넣고 센 불에서 30분 정도 조리다가 약 불에서 10분간 조린다.
6. 참기름을 넣고, 취향에 따라 파채를 얹어준다
방송한 요리 아사이베리 등갈비 무조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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MBC pleasant day January 12, 2017 broadcast We introduce brief recipe (recipe, making, making method) such as cooking assai berry.
Asai berries and boiled ribs
[material]
Asai berry flour, ribs, radish, radish, wisteria, laurel leaf, chili pepper, soju, flavored soy sauce, sake, sugar, sesame oil.
[process]
1. Boil the back ribs, shochu, laurel leaves, and chili pepper.
2. Taste soy sauce, boil with water
3. Put in plum, blueberry powder, sake, sugar
4. When the vegetable soup is boiled, add boiled ribs.
5. Add Siragia, Doduk, and boiled radish and cook for about 30 minutes on a high heat.
6. Put the sesame oil, and put the pancake according to your taste
Please refer to the recipe cooked asai berry and cooked recipe (recipe, making, making).
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