아사이베리 오믈렛 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2017년 1월 12일 방송한 요리 아사이베리 오믈렛 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

아사이베리 오믈렛

[재료]

배추, 파 뿌리, 당근, 양파껍질, 셀러리, 마늘

[과정]

1. 유리볼에 달걀 4개를 풀어준 뒤 생크림 2큰 술을 넣고 치즈가루를 넣고 섞어준다

2. 팬에 기름을 두르고 달걀을 풀어 익힌다

3. 익힌 달걀 위에 치즈가루, 모차렐라 치즈를 넣는다

4. 달걀과 치즈를 섞어서 익혀준다

5. 익힌 달걀에 마지막으로 아사이베리 가루를 뿌려 섞어준다

[소스 과정]

6. 다른 팬에 버터를 녹인 후, 채를 썬 양파를 넣고 볶다가 채 썬 당근을 넣고 볶다가 토마토, 줄기콩을 넣고 익힌다

7. 익힌 채소위에 간장, 채소육수를 넣고 끓이다가 전분물을 넣는다

8. 익힌 달걀 위에 완성한 채소소스를 끼얹어준다.


방송한 요리 아사이베리 오믈렛 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Assayberry omelet

[material]

Chinese cabbage, parsley, carrot, onion skin, celery, garlic

[process]

1. Loosen four eggs in a glass bowl and add 2 tablespoons of fresh cream. Add cheese powder and mix.

2. Fry the pan and boil the egg.

3. Put cheese powder and mozzarella cheese on a cooked egg.

4. Mix eggs and cheese to cook

5. Sprinkle egg-berry powder on the cooked egg.

[Source Course]

6. Dissolve the butter in the other pan, put the onion on the pan, fry it, put the carrot in the pan and fry it, then add the tomatoes and the stem beans.

7. Put soy sauce, vegetable broth in boiled vegetables, boil and add starch water.

8. Place the finished vegetable sauce on top of the cooked egg.

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