차돌박이 된장찌개
[재료] 감자 90g, 애호박 반개(110g), 양파 100g, 양송이 50g , 차돌박이 140g
참기름 1T, 만능된장 7T, 다시육수 5C, 풋고추, 홍고추 각 1개씩, 대파 흰 부분 25g, 청양고추
1. 감자, 양송이, 호박은 한입크기로 썰고 고추, 파는 어슷 썰어둔다.
2. 차돌박이는 먹기 좋은 크기로 잘라 달군 냄비에 참기름을 넣고 익히다가 반정도 익으면 만능된장을 넣어 볶는다.
3. 육수를 붓고 한소끔 끓여 준다.
4. 국물이 끓으면 감자, 애호박, 양파, 양송이 버섯을 넣어 중불에서 7분정도 더 끓인다.
5. 썰어 둔 파, 고추를 넣어 5분정도 더 끓여 낸다.
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Marbled miso soup
[Ingredients] Potato 90g, half zucchini (110g), onion 100g, mushroom 50g, marbled 140g
Sesame oil 1T, universal doenjang 7T, broth 5C, green pepper, red pepper 1 each, green onion 25g, Cheongyang pepper
1. Cut the potatoes, mushrooms, and pumpkins into bite-size pieces and chop them.
2. Cut the marbled beef in a good size to eat. Put sesame oil in the pan and put it in a pan.
3. Pour the broth and boil it.
4. When the broth is boiled, add potatoes, zucchini, onion, mushrooms and boil for 7 minutes.
5. Put the chopped leeks and red pepper and boil it for about 5 minutes.
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