시래기고등어조림
[재료]
시래기, 고추장, 된장, 삶은 무, 고등어, 맛간장, 청주,
매실청, 다진 마늘, 다진 생강, 대파, 홍고추, 청고추, 들기름,
[과정]
1. 잘 삶은 시래기를 먹기 좋은 크기로 자른다.
2. 시래기에 고추장, 된장, 마늘을 넣고 주무른다.
3. 냄비에 양념한 시래기와 삶은 무를 넣는다
4. 먹기 좋은 크기로 자른 고등어를 올린다.
5. 맛간장, 청주, 매실청, 다진마늘, 다진생강을 넣고 잘 저어준다
6. 대파, 홍고추, 청고추를 넣고 들기름을 두른다
7. 완성한 양념장을 고루 뿌린다
8. 고춧가루를 위에 뿌리고 김치로 덮는다
9. 냄비에 물을 조금 붓고 15분 정도 끓여준다
방송한 요리 시래기고등어조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Stewed mackerel
[material]
Sake, kochujang, miso, boiled radish, mackerel, flavored soy sauce, sake,
Plum gruel, chopped garlic, chopped ginger, green onion, red pepper, blue pepper, perilla,
[process]
1. It cuts the well-boiled seagrass to a good size to eat.
2. Add gochujang, miso, and garlic to sage.
3. Put sae sauce and boiled radish in pan.
4. Raise the cut mackerel to a good size.
5. Taste the soy sauce, sake, plum wine, chopped garlic, chopped ginger and stir well
6. Put green onions, red pepper, and blue pepper in a bowl.
7. Sprinkle finished sauce
8. Sprinkle red pepper powder on top and cover with kimchi
9. Pour a little water into the pot and boil it for about 15 minutes.
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