방울토마토 피클
[재료]
방울토마토(빨강, 주황) 각 1팩씩
A: 화이트와인 식초 120ml, 물 90~100ml, 메이플시럽 3~4T, 소금 1꼬집
[과정]
1. 볼에 A를 섞는다.
2. 방울토마토는 껍질을 벗겨 준비한다.
3. 1의 절임액에 방울토마토를 넣는다.
4. 냉장고에 이틀 정도 마리네이드 한 후에 먹는다.
(*메이플 시럽은 투명도가 높은 것을 사용한다.
*메이플 시럽은 설탕으로 대체가 가능하고 취향에 따라 가감한다.)
방송한 요리 방울토마토 피클 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Drop tomato pickle
[material]
Drop tomatoes (red, orange) 1 pack each
A: white wine vinegar 120ml, water 90-100ml, maple syrup 3-4T, salt 1 pinch
[process]
1. Mix A on the ball.
2. Prepare the bark tomatoes by peeling.
3. Put tomatoes in the pickles.
4. Eat two days in the refrigerator after marinade.
(* Use maple syrup with high transparency.
* Maple syrup can be replaced with sugar and added / tasted according to taste.)
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