콩나물 조청즙
재료 : 콩나물 500g, 갱엿(또는 쌀조청) 150g, 전기밥솥
1. 콩나물은 다듬어 씻어 물기를 턴다.
2. 전기밥솥 내솥에 콩나물을 안친다. 그 위에 갱엿 또는 쌀조청을 넣고 보온으로 버튼을 눌러 8시간 이상 둔다.
3. 콩나물과 갱엿이 뜨거운 열에 의해서 수분이 생겨 즙이 나면 그 즙을 따끈하게 마신다.
방송한 요리 콩나물 조청즙 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Bean sprouts
Ingredients: bean sprouts 500g, ginger syrup (or rice sake) 150g, rice cooker
1. Wash the bean sprouts and wash them.
2. Electric rice cooker Do not sprout the inner pot. Put the gungyeo or rice syrup on it, press the button by keeping warm for more than 8 hours.
3. Bean sprouts and tannic acid are heated by hot heat, and when they become juice, they drink the juice.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.