인삼돼지등뼈찜
재료
인삼 4뿌리, 돼지등갈비 2줄, 당근 1개, 감자 2개, 양파 2개, 대파 1뿌리, 청양고추 2개, 표고버섯 4개, 깻잎 20장
고기 삶는 재료:된장 2큰술, 생강 2쪽, 월계수입, 통후추 20알, 마늘 10쪽, 대파 1뿌리
양념:고추장 2큰술, 매운고춧가루 1큰술, 간장 2큰술, 다진마늘 3큰술, 매실청 3큰술, 청주 1/2컵, 참기름 1큰술, 녹말가루 1/2큰술, 후춧가루 약간, 물 4컵
만드는 법
1. 등갈비는 물에 20분정도 담가 핏물을 뺀다
2. 인삼은 솔로 깨끗이 씻고 감자는 껍질을 벗긴다
2. 깻잎은 말아서 채썰고 양파, 대파, 표고버섯은 굵직하게 썬다
3. 솥에 고기 삶는 재료를 부직포에 담아 넣고 고기, 물을 넣어 쾌속취사버튼을 누르고 끝나면 고기만 건져 씻는다
4. 양념을 잘 섞어 삶은 고기를 잠시 재워둔다
5. 버무린 고기에 인삼, 감자, 양파, 표고버섯, 대파, 청양고추를 넣어 찜 버튼을 누른다.
방송한 요리 인삼돼지등뼈찜 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Ginseng Pork, etc.
material
4 roots of ginseng, 2 ribs of pigs, 1 carrot, 2 potatoes, 2 onions, 1 roots, 6 red peppers, 4 shiitake mushrooms, 20 sesame leaves
Meat boil Ingredients: miso 2 tablespoons, ginger 2 pcs, moon tea imports, 20 spikelets, garlic 10 pcs, roe 1 roots
Seasoning: 2 tablespoons of hot pepper paste, 1 tablespoon of hot pepper powder, 2 tablespoons of soy sauce, 3 tablespoons of chopped garlic, 3 tablespoons of plum wine, 1 cup of sake, 1 tablespoon sesame oil, 1/2 tablespoon of starch powder,
how to make
1. Ribs are soaked in water for 20 minutes to remove the blood.
2. Wash ginseng thoroughly with a brush and peel potatoes.
2. Cut the sesame leaves and cut them into small pieces. Cut onions, green onions, and shiitake mushrooms.
3. Put the meat-boiling material in the pot into the nonwoven fabric, put the meat and water in it, press the rapid cooking button,
4. Mix seasoned fish and boil meat for a while.
5. Put ginseng, potato, onion, shiitake mushroom, green onion, and red pepper on the burried meat and press the steamed button.
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