말린재료밥
[재료]
말린 당근 10g, 말린 표고버섯 10g
밤 5알, 은행 8알, 잣 1T, 쌀 150g, 물 1C, 올리브오일 1t
1. 당근은 2mm 두께로 얇게 슬라이스하여 건조기나 채반에 널어 햇볕에 말린다. 생표고버섯도 슬라이스하여 동일한 방법으로 말린다.
2. 밤, 은행은 껍질을 제거한다.
3. 쌀은 씻은 후 30분간 불린다. 채반에 건져둔다.
4. 말린 당근과 표고버섯은 물에 불린 후 물기를 꼭 짜둔다.
5. 냄비에 불린 쌀, 4의 당근과 표고버섯, 밤, 은행, 잣을 순서대로 올린다. 분량의 물을 붓고 마지막에 올리브오일은 넣는다.
6. 센 불에서 끓어오르면 약불로 줄여 10분간 뜸을 들인다.
방송한 요리 말린재료밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Dried rice
[material]
Dried carrots 10g, Dried shiitake 10g
5 eggs at night, 8 eggs at bank, 1T of pine nut, 150g of rice, 1C of water, 1t of olive oil
1. Slice the carrots thinly 2mm thick and spread in a dryer or a teacup to dry in the sun. Slices of green mushrooms are also dried in the same way.
2. Night, the bank removes the shell.
3. Rice is washed for 30 minutes. Put them in a teapot.
4. Dried carrots and shiitake mushrooms are squeezed into water and squeezed.
5. Put rice, four carrots, shiitake mushrooms, chestnuts, bank and pine nuts in order. Pour a small amount of water and add olive oil at the end.
6. If you boil in a boiling fire, reduce it to about fire and boil it for 10 minutes.
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