감말랭이 닭다리살구이
[재료]
말린 단감 2개분량, 닭다리 400g, 줄기콩 5대, 호두 40g
[양념] 간장(맛간장)1/2C, 청주 3T, 맛술 3T, 라임즙 1개분량, 라임껍질 1개분, 파채 1대분, 소금, 밀가루, 식용유
1. 닭다리살은 3cm각으로 썰어둔다. 줄기콩은 꼭지를 떼어내고 반 갈라둔다.
2. 감과 닭고기는 밀가루를 가볍게 묻혀 둔다.
3. 파는 곱게 채썰어 물에 담가둔다.
4. 팬에 식용유를 두르고 닭다리를 노릇하게 앞뒤로 구워낸다. 팬의 위로 고기를 밀어내고 프라이팬 한쪽에 감을 넣어 굽는다.
5. 감의 겉면이 노릇해지면 호두와 줄기콩을 넣어 양념을 잘 섞어 팬에 둘러 굽듯이 볶는다.
6. 양념이 졸아들고 윤기가 나면 불을 끄고, 라임즙을 넣고 섞는다.
7. 접시에 담고 라임껍질과 파채를 얹어 낸다.
방송한 요리 감말랭이 닭다리살구이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Persimmon fermented chicken breast
[material]
Dried persimmon 2 pieces, chicken leg 400g, stem beans 5 pieces, walnuts 40g
[Seasoning] Soy sauce (flavored soy sauce) 1 / 2C, Cheongju 3T, Taste 3T, 1 lime juice, 1 lime peel, 1 wedge, salt, flour, edible oil
1. Chicken meat slices are cut into 3cm squares. The stem bean peels off the faucet and divides it in half.
2. Sauce chicken is lightly buried in flour.
3. Slice finely and dip in water.
4. Fry the pan with cooking oil and bake the chicken leg back and forth. I push the meat to the top of the pan and bake it in one side of the frying pan.
5. When the outer surface of the persimmon appears, add walnuts and stem beans, mix the sauce well and fry them in a pan.
6. When the sauce becomes dull and shiny, turn off the light and add lime juice.
7. Put the lime peel and mulch on the plate.
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