말린배추마파
[재료]
말린배추 200g, 돼지고기 간 것 200g, 참기름 1T, 건고추 슬라이스
[A] 생강 1/2톨, 마늘 1/2톨 툭툭 다진 것, 두반장 1T, 땅콩버터 1T, 만능된장 2T, 매운장 약간
[B] 물 2/3C, 맛간장 2T, 소금 1/4t, 물 2T+전분 1T, 참기름 약간
1. 말린 배추는 물에 살짝 불린 후, 물기를 꼭 짠다.(속배추)먹기 좋게 2등분정도로 찢어 둔다.
2. 프라이팬을 중불에서 가열시킨 후, 참기름 1T를 두르고, A를 순서대로 넣고 볶는다.
3. 간 돼지고기를 넣고 볶는다.
4. 배추를 넣고 표면이 윤기가 나고 부드러워질 때까지 볶는다.
5. B를 넣고 바르르 끓어오르면, 물전분을 넣어 농도를 낸다.
6. 불을 끄고 참기름을 넣어 마무리한다.
방송한 요리 말린배추마파 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Dried Cabbage Marmalade
[material]
Dried Chinese cabbage 200g, pork loin 200g, sesame oil 1T, dry pepper slice
[A] ginger 1/2 tall, garlic 1/2 tuk tuk chops, two half squares 1T, peanut butter 1T, universal miso 2T, spicy chili sauce
[B] water 2 / 3C, flavored soy sauce 2T, salt 1 / 4t, water 2T + starch 1T, sesame oil
1. Dried Chinese cabbage is squeezed in water, and then squeezed in water.
2. Heat the frying pan in a medium heat, put sesame oil 1T, and put A in order and fry.
3. Put the liver pork and fry.
4. Put Chinese cabbage and fry until the surface is smooth and soft.
5. Add B and add boiling water, add water starch and concentrate.
6. Turn off the fire and put in sesame oil to finish.
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